Tri boje zvuka: Jarboli, Sara Jovanović i Rakila

Beogradska grupa Jarboli radi u istom sastavu od svog početka, devedesetih godina prošlog veka. Na srpskoj muzičkoj sceni važe za bend koji u okvirima istočnoevropskog rokenrola, kako definišu svoj zvuk, stvara muziku koju vole i njihova publika, ali i njihove kolege muzičari.

Autentičan muzički izraz i naglašena tekstualna poruka pesama koje stvaraju, pokazali su se kao uspešan obrazac u dosadašnjoj karijeri ovog benda. Na sceni Tri boje zvuka čućemo uživo njihova tri velika hita.

Saru Jo, talentovanu pop pevačicu, publika voli i verno prati od takmičenja u televizijskim šou programima. U međuvremenu, u okviru grupe Moje 3 predstavljala je našu zemlju na takmičenju Pesma Evrovizije, ali je i aktivno radila na svojoj solo karijeri. U saradnji sa Markom Mandićem objavila je singl Ko je ovde ko, koji ćemo u našoj emisiji slušati u potpuno drugačijem aranžmanu. Saru Jo pratiće gudački kvartet Wonder Strings, perkusije i gitara koju će svirati Aleksandra Milutinović, kompozitorka Sarinih popularnih balada.

Rakila je novi sastav dobro poznatog muzičara naše muzičke scene, Petra Jelića iz Ju grupe. U novom bendu on je ne samo gitarista, već i glavni vokal. Muzika koju stvara ova novosadska grupa pripada mejnstrim rokenrolu, a njihov energični nastup pokreće publiku i širi pozitivnu energiju. U emisiji Tri boje zvuka predstaviće se pesmama koje će se naći na njihovom prvom albumu, na kome su sarađivali s engleskim producentom Džonom Bartonom.

Voditelj: Bojan Perić
Urednik emisije: Jelena Vlahović
Reditelj: Igor Basorović

repriza, 24. jul u 00:05 i 08:05

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво