Studio 6: East Rodeo septet

Koncerti u Studiju 6 Radio Beograda jedinstven su format koji se teško može pronaći na nekom drugom - koncertnom ili nekoncertnom mestu. Koncerti na kojima je moguće i prisustvo publike, uživo se prenose jednom mesečno i RTS 3 direktno prenosi uključenje u živo radijsko emitovanje koncerata.


Nova scena koja se formira u Studiju 6 omogućava domaćim i stranim stvaraocima i muzičarima jedno sasvim novo mesto za kreiranje u dugačijim, studijskim uslovima, upoznavanje sa tehnikom, ali i put do mnogo većeg broja gledalaca i slušalaca u zemlji i inostranstvu.
Članovi hrvatsko-italijanskog benda East Rodeo septet, za sebe kažu, na pitanje kom žanru pripadaju, da ne vole granice, ništa što definiše, razdvaja ili udaljava stvari, ljude ili ideje.
Rođeni i sami na granicama jednog carstva, između Istoka i Zapada, sebe smatraju krijumčarima identiteta, pa ipak, njihovu muziku možemo čuti kao skup neravnomernih ritmova, hipnotičkih rifova, elektronike i elektrike, sa reminiscencijom na zvuke iz Linčovih filmova, kao i vokalnih nastupa koji levitiraju između mrmorenja i teatarskog nastupa.
East Rodeo septet donosi zvuk koji je između komponovane muzike i improvizacije. U njihovim nastupima može se čuti stara metrika balkanske tradicije i poliritmija praćena čistim rokom i neumornom energijom, što svaki njihov nastup čini jedinstvenim iskustvom.
Autorsko-urednički tim: Nevena Popović, Ivana Neimarević, Ksenija Stevanović

Tonska režija: Zoran Marić
Direktor fotografije: Igor Milićević
Reditelj: Ivan Milanović

repriza, 28. jul u 04:25 i 12:25

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара