Studio 6: Ana Ćurčin

Koncerti u Studiju 6 Radio Beograda su jedinstven format koji se teško može pronaći na nekom drugom - koncertnom ili nekoncertnom mestu. Koncerti na kojima je moguće i prisustvo publike, uživo se prenose jednom mesečno i RTS 3 direktno prenosi uključenje u ''živo'' radijsko emitovanje koncerata. ''Nova scena'' koja se formira u Studiju 6 omogućuje domaćim i stranim stvaraocima i muzičarima jedno sasvim novo mesto za kreiranje u dugačijim, studijskim uslovima, upoznavanje sa tehnikom, ali i mogućnost da pronađu put do mnogo većeg broja gledalaca i slušalaca u zemlji i inostranstvu.

Saradnjom RTS 3 i Trećeg programa Radio Beograda, direktni prenosi ovih događaja pružaju najbolje od oba segmenta radija i televizije - besprekoran ton koji pruža kontekst studijskog izvođenja i sliku vrhunskog kvaliteta, što publici omogućava da preko TV ekrana otkrije i doživi pozornicu muzičkih eksperimenata i novih mogućnosti.
Ana Ćurčin je na koncertu predstavila svoj novi bend i najavila prvi studijski album.
Ana Ćurčin je mlada kantautorka iz Beograda i jedna od „najboljih prestavnika Amerikana scene" na Balkanu. Muzički se uglavnom kreće u žanrovima indie-roka i američkog folka, ali i sa brojnim drugim uticajima koje na specifičan način meša i od njih pravi autentičnu zvučnu sliku. Aktivno svira od decembra 2012. godine, a posle uspešnih koncerata u Srbiji i zemljama u okruženju i velikog solističkog koncerta u Domu omladine Beograda u novembru 2013, usledila je evropska turneja (Austrija, Italija, Švajcarska, Rusija) sa frontmenom grupe Stray Dogg, Dušanom Strajnićem. Ana je 2014. godine nastupala na prestižnom Waves festivalu u Beču, kao i u rasprodatoj zagrebačkoj Tvornici kulture (22. novembra), gde je bila specijalna gošća na koncertu hrvatske kantautorke Lovely Quinces.

repriza, 1. septembar u 05:15 i 13:15

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво