Luda narodna noć

Ovog petka, u najnovijem izdanju serijala "Luda narodna noć", saznaćemo koji timovi će se naći u finalu!

"Luda narodna noć" polako ulazi u završnicu. U najnovijem izdanju emisije, Bane Mojićević, Ivana Pavković i Nenad Milevski, okupljeni pod imenom "Bit", takmiče se sa Nenadom Manojlovićem, Aleksandrom Mladenović i Mirzom Selimovićem - "Fantastikosima".

U igri "Sjaj zvezda", mladi pevači izvešće omiljene pesme Džeja Ramadanovskog i Harisa Džinovića, koji će se pojaviti kao specijalan gost večeri, uz Snežanu Savić i Dragicu Radosavljević Cakanu.

Sve pevače pratiće muzičari iz Narodnog orkestra RTS-a pod upravom Vlade Panovića, kao i bend "Narodna noć". Kroz zabavne igre, takmičare će voditi Marija Veljković i Žarko Stepanov, kao i Milica Tomašević i Branko Janković.  

Uzbudljivo veče pesme, igre, nadmetanja i zabave je pred nama, nemojte ga propustiti!

petak, 13. decembar, 22.05 RTS 1

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво