Ja volim Srbiju

Nova epizoda omiljenog porodičnog kviza "Ja volim Srbiju" otkriva zanimljive i neobične podatke o našoj zemlji.

Raspoređeni u dva tima - crveni i plavi, takmičari ovog kviza su šest poznatih ličnosti..

Uz podršku kapitena timova i publike, poznata TV lica pokušavaju tačno da odgovore na raznovrsna pitanja o Srbiji - njenoj kulturi, istoriji, geografiji, muzici, sportu i nauci.

Voditeljka kviza "Ja volim Srbiju" je Dragana Kosjerina.

Za plavi tim, koji predvodi dr Nele Karajlić, ove nedelje se bore: Darko Tomović,glumac, voditeljka Marija Veljković i enolog Nikola Biorčević.

Kapiten crvenog tima, Nenad Okanović u svoj tim je doveo pevačicu Miru Škorić, fudbalskog sudiju Dejana Nedića i glumicu Nadu Blam.

Kome je sudija Nedić dao žuti, a zatim i crveni karton, kako je Nenad Okanović prevario dr Karajlića i da li je sreća dovoljna za pobedu?

Sedam igara i šest muzičkih rundi donose i ove nedelje veoma uzbudljivu, duhovitu i do samog kraja neizvesnu epizodu, punu preokreta.

"Ja volim Srbiju", nedelja, u 21č, Prvi program RTS- a.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво