Fudbal - LŠ: Olimpijakos - Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju kod ekipe Olimpijakosa, u okviru poslednjeg, šestog kola grupe B Lige šampiona. Meč se igra na Jorgos Karaiskaki stadionu u Pireju od 21 čas, uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a. Komentator utakmice biće Nemanja Matić.

Biće to odlučujući duel za ostanak u evropskim takmičenjima i na proleće, s obzirom na to da oba tima imaju priliku da se nađu u šesnaestini finala Lige Evrope.

Bajern Minhen i Totenhem su već izborili plasman u osminu finala Lige šampiona iz grupe B, tako da će Olimpijakos i naš šampion u direktnom okršaju odlučivati o plasmanu u nokaut fazu Lige Evrope.

Crvena zvezda ima tri boda, osvojena upravo posle pobede nad Olimpijakosom u prvom meču ovih timova u Beogradu, kada je Crvena zvezda u drugom kolu grupe B slavila pred svojim navijačima sa 3:1. Strelci za naš tim na tom meču bili su Vulić, Milunović i Boaći, dok je gol za Olimpijakos postigao Semedo.

Sa druge strane, Olimpijakos ima samo jedan bod posle pet kola, osvojen u prvom kolu protiv Totenhema. U toj utakmici koja je takođe odigrana u Pireju, Olimpijakos je protiv Sparsa vodio sa 2:0, ali je na kraju bili 2:2, i to je jedini poen tima iz Grčke u dosadašnjoj fazi elitnog klupskog takmičenja ove sezone.

Crvenoj zvezdi je i remi dovoljan da bi se plasirala u šesnaestinu Lige Evrope, dok Olimpijakos mora da slavi na svom terenu, ukoliko želi da nastavi ovosezonsku evropsku avanturu i tokom 2020.

Domaći tim je blagi favorit u ovom susretu, međutim Milojevićev tim svestan je da će usled želje domaćih za pobedom u ovom duelu, imati šansu da u kontranapadima uradi nešto više protiv Olimpijakosa.

Obe ekipe stoje odlično na tabeli u domaćim šampionatima, lideri su na tabeli i bore se za šampionsku titulu.

Utakmica šestog kola grupe B Lige šampiona između Olimpijakosa i Crvene zvezde igra se u sredu, od 21 čas uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a. Komentator meča biće Nemanja Matić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво