Radoznalci

Sedma epizoda: Šta biste uradili kada bi vam jednog dana neki vanzemaljac došao u kuću, a vi morate da ga naučite da živi na Zemlji? Radoznalcima, Maji, Aci i Jani ovaj zadatak nije bio ni malo težak.

Kada je Aca stupio u kontakt sa drugom planetom uz pomoć svog specijalnog kompjutera, stigla je Mio, zbunjena vanzemaljka koja ima moć da se pretvara u mačku. Kroz 12 epizoda radoznalci će pokušati da je nauče o našoj prirodi, najistaknutijim istorijskim ličnostima, profesijama, ali i nekim problemima i pitanjima koja su deci važna. Mio će dobiti i društvo, antivirusa Reksa, koji ima zadatak da decu nauči o bezbednosti na internetu.

U sedmoj epizodi Mio će saznati: šta je sreća, a šta tuga, ko je bio Karađorđe, kakvi zvuci postoje u prirodi, koje fotografije postavljati na internetu, šta radi lutkar.

Ako ste radoznali kao vanzemaljac, pridružite se novoj ekipi i učite zajedno sa Mio.

Urednici serije: Nevena Mladenović Blagojević i Marija Tošić
Direktor fotografije: Milan Rakić
Reditelj: Marko Jeftić

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво