Srce zločina - Serijski ubica, drugi deo

Ubistvo Jasmine Đošić bilo je početak noćne more za aleksinačke i niške policajce.

Tragovi njenog ubice pojavili su se u još tri krivična dela na teritoriji Aleksinca. Posle nekoliko meseci iz Slovenije je stigla potvrda da ti tragovi pripadaju Silvu Plutu. I pored svih dokaza zakon je onemogućavao slovenački sud da izruči Pluta Srbiji. Na kraju se dogodilo ono na šta su svi upozoravali, a to je da takav čovek ne može da prestane sa zločinima.

Rekonstrukcije slučajeva snimane su na autentičnim lokacijama, sa akterima koji su, u velikom broju slučajeva, i sami učestvovali u istragama. Priče su ilustrovane i sudskom i policijskom dokumentacijom - fotografijama, snimcima i dokumentima. Sagovornici su svedoci zločina, žrtve, policajci, sudije, tužioci, advokati, doktori, psiholozi, forenzičari, predstavnici državnog i nevladinog sektora. 

Urednik emisije: Veljko Medić
Reditelj: Todor Popov
Utorak u 22.00 na RTS 1

 

 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво