Jutarnji program

I ove subote budimo se na granici između radne nedelje i vikenda. U jutarnje druženje treba da stane rezime prethodnih dana, ali i najava onoga što nas očekuje.

Zato, spremili smo još jedan osvrt na "špijunsku aferu". O poznatim detaljima, ali i onima koji se na snimku ne vide, kao i o odnosima Beograda i Moskve za Jutarnji program govori ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Bocan Harčenko.

Sa utiscima sa Kongresa Evropske narodne partije u Zagrebu stiže nam Dimitrije Milić iz NVO "Novi treći put". Reći će nam da li je Beograd bio tema u "Areni" ili će tek biti tema i to u hrvatskoj predizbornoj kampanji.

Košarkaši Srbije dobili su selektora. Videćemo šta su o Kokoškovu rekli oni koji su sa njim sarađivali, a šta o novom selektoru govore njegove komšije Banatskom Brestovcu.

Pre ostalih probamo specijalitete na Etno sajmu, savetujemo kako da se odbranite od nasrtljivih trgovaca i upoznajemo sa meštanima Jatagan mahale. Ali u Pirotu.

Proveravamo da li je put kojim do slave koračaju deca poznatih, uglačan, ili trnovitiji od drugih. O tome govore Lena Kovačević i Milica Janketić.

Najstariji čuvar paraćinskih jesenjih mirisa otkriva nam da li mu je dosta kestenja.

Zašto treba da budete na koncertu "Lazarus" i kako Danijelina truba zvuči u novom spotu?

Sve to u subotnjem Jutarnjem programu.

Čekamo vas u 6.00

Urednik i voditelj Nada Gogić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво