Dug moru

Osma epizoda: Dete

Olga se budi u Milutinovom apartmanu. Postiđena je svojim pijanstvom od prethodne večeri i zbunjena što se Milutin prema njoj ponaša lepo i nežno. Olgu dodatno uznemirava saznanje da je jednom pomogao njenoj majci Svetlani i opaska da nedovoljno razgovara sa ocem. Olga je već prepuna pitanja o sudbini njene majke i razlozima za njen nestanak.

Periša nije uspeo u Tivtu da reši problem svog duga prema Milutinu. U potrazi za rešenjem i starim prijateljima dolazi u Beograd. Ispred zgrade zatiče neprijatno iznenađenje: Milutin dovozi Olgu.

Režija: Goran Gajić

Uloge: Dragan Mićanović, Nada Šargin, Ana Lečić, Vule Marković, Branimir Popović, Sergej Trifunović, Leon Lučev, Mina Sovtić, Bojana Maljević, Bojan Žirović.

Ponedeljak, 25. novembar, Prvi program, 20.05

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво