Ja volim Srbiju

Nova epizoda omiljenog porodičnog kviza "Ja volim Srbiju" otkriva zanimljive i neobične podatke o našoj zemlji. Takmičari su šest poznatih ličnosti. Oni su raspoređeni u dva tima - crveni i plavi.

Uz podršku kapitena timova i publike, poznata TV lica pokušavaju tačno da odgovore na raznovrsna pitanja o Srbiji - njenoj kulturi, istoriji, geografiji, muzici, sportu i nauci.

Voditeljka kviza "Ja volim Srbiju" je Dragana Kosjerina.

Za crveni tim, koji predvodi glumac Nenad Okanović, ove nedelje se bore: glumac Bane Tomašević, glumica Anja Mit, muzičar i voditelj Bojan Ivković.

Kapiten crvenog tima, dr Nele Karajlić doveo je u svoju ekipu novinarka i urednica Suzana Gvozdenović, glumac Dragam Marković - Maca, pevač Slavko Banjac.

Sedam igara i šest muzičkih rundi donose veoma uzbudljivu i do samog kraja neizvesnu epizodu. Uz mnogo smeha i šale, sigurno ćete naučiti nešto novo o našoj zemlji.

Koga Nenad Okanović planira da baci sa terase, ko nema ni malo stida? Zašto je dr. Karajlić napravio svoju listu poena i ko je pobegao sa rođendanske žurke - pogledajte u novom izdanju kviza "Ja volim Srbiju", u nedelju, 21č, Prvi program RTS- a.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво