Greh njene majke

Druga epizoda: Posle povratka sa školivanja u Austriji, Neda će se susresti sa problemima u porodici, roditeljskim svađama i patnjom svoje majke.

Na žuru kod drugrarice Olge, upoznaće oficira Branka i spremajući se za svoj prvi bal na kome treba da zablista u punom sjaju, suočiće se sa velikom nesrećom koja je zadesila njenu porodicu.

Igraju: Ivana Jovanović, Marija Vicković, Siniša Ubović, Vojin Ćetković, Ružica Sokić, Branislav Tomašević, Milica Grujičić, Vesna Stanojević, Bojana Grabovac, Katarina Janković

Autori: Scenario - Zdravko Šotra; Producent - Zoran Janković; Scenograf - Dejan Anđelković; Kostimograf - Ivanka Krstović; Montažer - Petar Putniković; Direktor fotografije - Veselko Krčmar; Urednik - Slobodan Terzić; Reditelj - Zdravko Šotra

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво