Kuhinja moga kraja

U šestoj epizodi nove sezone serijala "Kuhinja moga kraja" upoznaćemo se sa Draganom Đurđević iz Velikog Banatskog Sela nadomak Kikinde.

Mesto u kome Dragana živi sa suprugom Dejanom, spoj je različitih kultura i tradicija. Takva je i Dragana. Maštovita i vedrog duha. Njen dan traje dugo, jer pored obaveza u sopstvenom domaćinstvu, Dragana pomaže i bratu u njegovom poslu.

Naučila je da kuva od muževljeve bake sa kojom su kao mladi supružnici dugo živeli. Budući da ima odraslu decu, sina i ćerku, i pored svih dnevnih obaveza, Dragana je aktivna i u ovdašnjem Udruženju žena čiji je predsednik.

Draganin ručak bio je spoj različitih kuhinja i ukusa, a jedan ukus u glavnom jelu pod imenom Hubert ih je posebno zbunio... videćete i koji. Svoje gošće očarala je spontanošću pa će je pamtiiti kao razdraganu Draganu.

Kuhinja moga kraja - nedelja u 15.25 na Prvom programu RTS-a.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво