Beogradska hronika

Koliko je hrabrosti i dobrote potrebno da se priča ispriča tako da nikoga ne povredi, ali da nikoga ne ostavi ni ravnodušnim? Gošća "Beogradske hronike" je Dana Budisavljević autorka filma o Diani Budisavljević.

Ko od roditelja bolesne dece ima pravo na bolovanje po novom Zakonu o zdravstvu i zašto se jedna majka muči da dokaže da joj to pravo pripada?

Mesne zajednice. Nekada su se u njima okupljali samoupravljači, a zatim su se u godinama krize tu delili kuponi za ulje, hleb i mleko. Danas?

U Ulici majora Gavrilovića vodovodna cev puca jednom mesečno. Mreža je legalna. Zašto?

Šta je pogonska spremnost sistema, nova stavka na uplatnici Infostana i zbog čega moramo i to da plaćamo?

Urednice emisije Dubravka Aleksić, Vesna Kuzmanović i Rada Đurić

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Београдска хроника Београдска хроника

Autor:
РТС

Београдска хроника увек на страни грађана. Репортери на лицу места, актуелне теме, важни догађаји, ексклузивни гости. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво