Luda narodna noć

U petoj emisiji "Luda narodna noć" publika će imati priliku da uživa u muzičkoj priči o legendama naše narodne muzike - Tomi Zdravkoviću i Predragu Živkoviću Tozovcu.

Na njihove pesme podsetiće nas aktuelna imena mlađe generacije pevača - Jadranka Barjaktarović, Petar Mitić, Amel Ćeman Ćemo, Ivana Pavković, Bane Mojićević i Milan Topalović Topalko.

Narodni orkestar Radio - Televizije Srbije pod upravom Vlade Panovića i bend "Luda noć" pružiće im punu podršku u ovoj uzbudljivoj takmičarskoj noći.

Specijalni gosti večeri u rubrici "Kako džuboks kaže" biće Rade Jorović i Muharem Serbezovski.

Petak, 8. Novembar, 22.10 RTS 1

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво