Beogradska hronika

Ko je devojčica sa naslovne strane knjige "Sa druge strane stakla" i koliko su teška sva tri lica koja nosi: iza bolničkog prozora, bez kose i u maturskoj haljini. Za "Beogradsku hroniku" govori Ana Vušović Marković, autorka knjige o deci koja su izlečena od raka.

Posle priče o tome da se preminuli koji su bolovali od side ili bili zaraženi HIV-om sahranjuju u crnim džakovima, Nacionalni centar za seksualno i reproduktivno zdravlje "Potent" pokrenuo je inicijativu za dostojanstveno sahranjivanje. Čega se plašimo i ima li taj strah osnova?

Legalizacija - do roka koji je postavljen za završetak tog posla ostale su još 4 godine. Za koga je to mnogo, a za koga malo? Od januara će taj posao raditi opštine.

Šta se desilo sa jabukama iz Ritopeka o kojima smo pričali ovog leta? Izvoznik ih je uzeo od proizvođača, a još ih nije platio. Ko će pomoći?

Gošća "Beogradske hronike" je i glumica Nina Janković. Pričamo o "Vojnoj akademiji" i o "Realnoj priči".

Urednice emisije Vesna Kuzmanović, Dubravka Aleksić i Rada Đurić

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво