Psi laju vetar nosi

Šesta epizoda: Depozit i drpozit

Policija je za petama Gladioli i ekipi ministra Karajovića. Inspektoru Pavloviću je jasno da se neki biznis dogovara, samo još ne uspeva da poveže o čemu se tačno radi. Zato angažuje udovicu Zagorku, koju će kao mamac ubaciti u korumpiranu ekipu. Zagorka, zadovoljna što je uspela da šarmira inspektora i u nadi da će preko njega uspeti da ispegla svoj policijski dosije, rado ulazi u igru.

Kamen temeljac ekskluzivnog stambenog kompleksa u naselju Stavrića samo što nije postavljen. Poslednje pripreme su u toku. Grozdana svim silama pokušava da podrije investiciju. Pokreće peticiju i sprema pobunu među komšijama. Stavra na sve načine pokušava da je smiri i uveri u suprotno.

Tomče se vraća iz Zavlake. Dovozi kući Stavrin auto, a u autu Jovanku, jednu od Jovinih snajki. Zaljubljen, predstavlja je svojim roditeljima. Hoće li Stavriće ova Tomčetova mladalačka ludorija skupo koštati?

Hranislav se oporavlja. Dan pred izlazak iz bolnice, objašnjava majci o maratonu za koji se pripremao. Grozdana jedva obuzdava suze kad sazna da joj sin odlazi na Kosovo da trči humanitarnu trku.

Uloge: Tihomir Stanić, Anita Mančić, Radoš Bajić, Milenko Pavlov, Nenad Heraković, Marko Živić, Marko Pavlović

Epizodnre uloge: Ana Aleksander,  Nedeljko Bajić, Mateja Popović, Ivan Vučković, Milan Kalinić, Đorđe Erčević, Tamara Šustić, Igor Pavlović

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво