Kuhinja moga kraja

U petoj epizodi nove sezone serijala "Kuhinja moga kraja" upoznaćemo se sa Zlatanom Dimitrijević iz sela Stenjevac kod Despotovca.

U ovom tajnovitom resavskom selu živi Zlatana sa suprugom Bojanom, sinovima Goranom i Milanom i snahom Jovanom. Uverila nas je da zaista ima "zlatne ruke". Vredna i nenametljiva, Zlatana je zanat u kuhinji ispekla kod majke i svekrve pa danas sa velikim umećem pravi razne specijalitete.

Hobi joj je dekupaž, a njeni ručni radovi imaju svoje istaknuto mesto u vrlo aktivnom Udruženju žena iz ovog sela. Godinama je vodila lokalno folklorno društvo gde je i upoznala svoju snajku.

Zlatana je svoje drugarice sačekala sa posebnim žarom, a njen Resavski ćevap je specijalitet kojim je na autentičan način predstavila svoj kraj i svoju kuhinju.

Kuhinja moga kraja - nedeljom u 15.10 na Prvom programu RTS-a.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво