Luda narodna noć

Ovog petka novi serijal narodne muzike, "Luda narodna noć" dovodi u goste mlade pevače koji kroz pesme i igre pokazuju ljubav prema svom pozivu.

Dragi Domić, Jovan Mihaljica i Jelena Gerbec takmiče se protiv Miloša Radovanovića, Nemanje Stevanovića i Dejane Đekić u poznavanju detalja iz života i repertoara velikih pevača narodne muzike Šabana Šaulića i Miroslava Ilića.

Pored Miroslava Ilića, specijalni gosti večeri su i Mira Škorić i Šerif Konjević

Uzbudljivo veče nadmetanja, smeha i glume upotpuniće naši domaćini, voditelji Marija Veljković, Žarko Stepanov, Milica Tomašević i Branko Janković, kao i Narodni orkestar RTS-a pod upravom Vlade Panovića i bend "Narodna noć".

petak, 25. oktobar, 22.00 RTS 1

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво