Kuhinja moga kraja

U četvrtoj epizodi nove sezone serijala "Kuhinja moga kraja" upoznaćemo se sa Milicom Tadić iz sela Kačer, nadomak Užica.

Životni put Milicu i njenog supruga Milutina, po odlasku u penziju poveo je putem predaka i vratio u mesto u kojem je Milutinov deda Lazar napravio prve korake. Sin Petar i ćerka Ivana sa porodicama su ostali u Užicu, a Milica i Milutin su stvorili svoju mirnu luku u Kačeru.

Milica svoje vreme posvećuje plastenicima, organskoj bašti, pravljenju sokova i slatka, dok suprug Milutin svoju inspiraciju iskazuje u bravarsko - stolarskoj radionici.

Slobodno vreme Milica provodi sa unukama ali i za razbojem i za štafelajem. I njene gošće će je upravo upamtiti po kreativnosti i posebnoj emociji koju je unela u njihovo druženje. A ručak koji je poslužen? I on je deo Miličinog umetničkog izraza.

Kuhinja moga kraja - nedeljom u 14.50 na Prvom programu RTS-a.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво