Oko magazin: Dan kad je Partizan bio drzak i ohol prema Mančester junajtedu

Pre 53 godine igrali su u polufinalu Kupa šampiona i tada je srpski klub bio bolji; šta nas čeka u četvrtak?

Nikad lepši kraj oktobra u Beogradu. Letnje temperature, sajam knjiga, džez festival i veliki sportski događaji. Zvezda, istina gostuje sutra u Londonu vicešampionu Evrope Totenhemu ali zato u četvrtak u 19 časova na stadion Partizana dolazi Mančester junajted a u dvoranu Aleksandar Nikolić iste večeri od 21 - Barselona.

Partizan i Mančester junajted imaju zanimljivu istoriju; sastali su se u polufinalu Kupa šampiona pre 53 godine i tada je Partizan eliminisao možda i najjači tim u Evropi tih godina. O sećanjima na to vreme i to polufinale ali i očekivanjima pred utakmicu u četvrtak govori priča Oko magazina.

Dok Beograd tek čeka svetske sportske zvezde, Niš je za vikend ugostio svetsku muzičku zvezdu. Manu Čao, alterglobalista kakav jeste, nije želeo veliku dvoranu, mnogo publike i stotine novinara. Želeo je intimnu atmosferu i odabrao je salu na periferiji grada i samo 1200 ljudi u publici. Otkud uopšte Manu Čao u Nišu i da li su Nišlije znale da se održava takav koncert.

Urednik emisije: Gorislav Papić 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво