Kulturni dnevnik

Pesnik Ljubivoje Ršumović, koji 19. oktobra otvara treću sezonu programa ''Poezija uživo" Radio Beograda 2, gost je Kulturnog dnevnika. Osim o poeziji, Ljubivoje Ršumović govori i o predstojećem Sajmu knjiga u Beogradu.

U Zaječaru počinju 28. ''Dani Zorana Radmilovića'', a u Narodnom pozorištu ''Toša Jovanović'' u Zrenjaninu je premijera predstave ''Gospodin Mokinpot (izbavljenje iz patnje)'' u režiji Ljuboslava Majere.

Najavljujemo koncert kojim će svečano biti zatvoren 51. Bemus i govorimo o programima koji su obeležili ovogodišnje Beogradske muzičke svečanosti.

U emisiji pratimo i osnivanje Regionalne unije teatara, koja okuplja pozorišta iz šest centara nekadašnje Jugoslavije, Sajam knjiga u Frankfurtu, promociju monografije Slavka Krunića ''Mauzolej nesavršenstva'' u Novom Sadu i ostala dešavanja iz sveta kulture i umetnosti.

urednik Snežana Stamenković Jojić
montažer Nikola Manić
realizator Sanja Redžić

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво