Kuhinja moga kraja

U trećoj epizodi nove sezone serijala "Kuhinja moga kraja" upoznaćemo se sa Nadom Erić iz Mrčajevaca.

Lepa protina kći, kako će je i pamtiti ostale učesnice, rođena je u Čačku. Otac sveštenik vodio je razne Parohije, ali je ova, u kojoj je upoznala supruga Miluna za nju bila najlepša. Od majke je učila kako da bude dobra domaćica, ali joj je u tome i svekrva pomagala.

Sa suprugom Milunom, sinom Nikolom i ćerkom Marijom, od porodičnog domaćinstva napravila je etno oazu punu domaćih specijaliteta i starih predmeta koje sakuplja i restaurira u slobodno vreme. Poseban utisak na gošće ostavila je Nadina pašteta, ali i još jedan specijalitet karakterističan za ovo selo kraj Morave. Ako je suditi po Nadinom imenu, vera i ljubav su ono po čemu ćete je prepoznati.

Kuhinja moga kraja - nedeljom u 15.10 na Prvom programu RTS-a.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво