Balkanskom ulicom: Mira Škorić

U današnjoj priči iz Balkanske ulice glavna junakinja je Mira Škorić koja je u emisijama najčešće duhovita i vrhunski imitator, zasmejava ljude.

U emisiji koju autorka Vesna Dedić najavljuje kao "pola sata čiste emocije" Mira Škorić je sve vreme pokušavajući da suza pred kamerama ne krene pričala o razlozima zbog kojih je od njenog koncerta 1995. u Hali Pionir do ovonedeljnog u Centru Sava prošlo čak 25 godina.

Mira je uz orkestar pevala neke od svojih hitova koji su postali evergrini, pričala o ponosu na kćerku Milicu, zaljubljivanjima, vremenu kada je snimala za Televiziju Beograd, danima kada je ležala na Institutu za onkologiju, trenucima kada se borila sa očevom bolešću i 

danu kada se oprostila sa majkom.

Autor Vesna Dedić

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво