Luda narodna noć

Od 11. oktobra, svakog petka u 22 časa na svom prvom programu, Radio - Televizija Srbije emitovaće novi šou program "Luda narodna noć".

Takmičari u prvoj epizodi biće Biljana Sečivanović, Aleksandra Bursać, Milan Dinčić Dinča - koji čine jedan tim, dok su u drugom timu Vanja Mijatović, Katarina Živković i Ljubomir Perućica.

U igri "Sjaj zvezda" ove nedelje uživaćemo uz legendarne pesme Silvane Armenulić i Lepe Lukić, koja će biti i specijalna gošća emisije.

U igri "Kako džuboks kaže" ove nedelje pojavljuje se i Snežana Babić.

Mariji Veljković, koja je i do sada vodila "Ludu noć", u novoj verziji dobro poznatog šou programa pridružiće se glumci Žarko Stepanov, Branko Janković i mlada glumica Milica Tomašević, koju publika zna po ulozi Maruše (Mesarke) Jovanović u seriji "Vojna akademija".

Ono što je glavna novina je da ćemo u "Ludoj narodnoj noći" slušati evergrin numere narodne muzike. Najlepše i najpoznatije "narodnjake" interpretiraće zvezde domaće narodne muzičke scene, a osim pevačkih, učesnici će moći da pokažu svoje igračke, glumačke i imitatorske sposobnosti.

Voditeljski parovi - Marija i Žarko, Milica i Branko, predvodiće dva suprotstavljena tima koji će se tokom emisije nadmetati u poznavanju muzike, ali i u pevanju, plesu i glumi.

Igre u kojima se timovi nadmeću su "Trojka", "Sjaj zvezda", "Kako džuboks kaže", "Muzika i reč", "Diskoteka" , "Podijum je vaš".

Učesnike i goste pratiće Narodni orkestar RTS-a pod upravom Vlade Panovića, a u igri "Diskoteka" izvode se numere zabavne i rok muzike, uz pratnju benda "Luda noć".

Dokumentarni snimci iz bogate arhive RTS-a verno će oslikavati teme i događaje i podsetiće nas na legende narodne muzike i njihove večne hitove. Muzika u emisiji se izvodi uživo, uključujući pevačke i plesne numere. 

Ovaj program osmislio je autorski tim RTS-a i predstavlja domaću licencu.

 

 

 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво