Šoping - film

Prvi film Pola V. S. Andersona, britanskog režisera koji je najpoznatiji po svojim adaptacijima video igara, mračna je i nasilna priča o grupi mladih koji svakodnevno rizikuju živote u najopasnijoj igri budućnosti. (Shopping, 1994)

Bili i njegova devojka Džo imaju neobičan hobi - kradu skupe automobile i zabijaju ih u izloge prodavnica kako bi ih opljačkali.

Kako bi se rešio svog najvećeg rivala, Tomija, i dokazao da je i dalje kralj ulica Bili odlučuje da izvede poduhvat koji bi ga mogao koštati života.

Uloge: Džud Lo, Sedi Frost, Šon Pertvi...

Režija: Pol V. S. Anderson

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво