Plava ptica

Vežite se, polećemo! U novoj sezoni "Plave ptice" otrkivamo: gde se nalazi sirotište za slonove, kako se kreću puževi, šta povezuje vilu i uši i još mnogo toga. Zato gledajte našu prvu epizodu 15. sezone, u subotu, 12. oktobra, u 12:05, na Prvom programu RTS - a!

Kada nas neko ne poznaje, treba da uradimo - šta? Da se lepo predstavimo. A kako to tačno da uradimo, otkriće nam naša draga gospođa Ž, koja uvek sve zna.

Osman i Borka ne moraju da se predstavljaju; njih već znate. Ali da li znate našu kuvaricu? Ona će od ove sezone specijalno za sve drugariće - kuvariće pripremati najzabavnije obroke, recimo puža od krastavca.

Nešto više o puževima saznaćemo i od naše gusarske posade. Gusarski dvojac Oki i Boki na čelu sa kapetanicom Borki, otkriće nam čemu služe puževi rogovi, kako se puževi kreću i još mnogo toga.

Putovaćemo i dalje, samo na jedan sasvim drugačiji način. Ovoga puta idemo pravo u magičnu Keniju, u kojoj, verovali ili ne, postoji sirotište za slonove.

Gospodin Dž će imati novu pitalicu, Osman novi trik, a čitaćemo i vaša pisma i ispunjavati želje. Zato ćemo u goste pozvati baš balerine, i to iz Umetničkog centra "Adađo - NB". Gledajte nas u subotu 12. oktobra, u 12:05. na Prvom programu Televizije Srbije!

Urednice i scenaristkinje emisije su Dunja Petrović i Jelena Popadić Sumić, reditelj Ivan Milanović, kompozitor Dragoljub Ilić, a glumci Borka Tomović, Osman Ahmed, Andrijana Oliverić, Marija Medenica i Miroslav Petrović.

Let, let!

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво