RTS karavan Najlepše narodne pesme: Šabac

Od jula do septembra, RTS - ov karavan Najlepše narodne pesme zastajao je u Prijepolju, Sremskoj Mitrovici, Vrnjačkoj Banji, Novoj Varoši, Kuršumliji, Knjaževcu, Požegi, Blacu, Gornjem Milanovcu, Leskovcu, Kosovskoj Mitrovici i Aleksandrovcu.

Poslednja stanica RTS - ovog karavana Najlepše narodne pesme je Šabac!

Uz pratnju Narodnog ansambla RTS - a, pod upravom Vlade Panovića, nastupili su Nada Topčagić, Dragica Radosavljević Cakana, Hasan Dudić, Ilda Šaulić, Dragi Domić, članovi benda Mega miks, Jovan Mihaljica, Emir Habibović, Dragi Domić senior, Dunja Vujadinović i Zoran Danilović Krpica.

Koncert je bio posvećen Šabanu Šauliću, čiji je Šabac rodni grad a na koncertu su pevane i stare šabačke pesme, čuvenih Cicvarića...

Voditelji programa: Bojana Marković, Milan Popović i Srđan Ivanović.

Koncert "RTS karavan- Najlepše narodne pesme" iz Šapca, gledajte u petak, 4.oktobra na Prvom programu Radio- televizije Srbije u 22.00 sata.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво