Fudbal - LŠ, Barselona - Inter

U drugom kolu lige šampiona Barselona će na Nou kampu dočekati Inter.

U prvom kolu oba tima su osvojila po bod, Barselona protiv Borusije, a Inter protiv Slavije.

U utakmici koja se igra u sredu domaćin je favorit. Mesi se oporavio od povrede i očekuje se da njegov oporavak označio kraj Barselonine krize. Sa druge strane je Inter koji je sa novim trenerom Konteom odlično startovao u italijanskom šampionatu. Pojačani Lukakuom Inter će i u Barseloni imati šansu da iz kontranapada dođe do povoljnog rezultata, a to bi za Italijane bio jedan bod.

Barselona je ipak favorit, jer ima kvalitetniji tim sa većim iskustvom u ligi šampiona. Katalonski mediji najavljuju da je ova utakmica poslednji test za trenera Valverdea. Ako Barselona doživi neuspeh mogao bi da ostane bez svog trenutnog posla.

Utakmica se igra u 21 čas.

Direktan prenos je na Prvom programu RTS -a , a komentator je Aleksandar Stojanović

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво