Jesen stiže, gledamo se

Radio - televizija Srbije će u nedelju u 17.00 na svom Prvom programu premijerno predstaviti novu jesenju programsku šemu u specijalnoj emisiji "Jesen stiže, gledamo se".

Kroz nove sadržaje vodiće vas poznato RTS-ovo lice Sandra Perović, čiji će gosti u studiju biti glumci i reditelji novih domaćih serija, autori i voditelji premijernih RTS-ovih emisija i urednici programa Javnog servisa.

Ovaj nesvakidašnji televizijski format upoznaće gledaoce sa najatraktivnijim sadržajima koje ćete tokom ove jeseni gledati na RTS-u.

Videćemo ekskluzivne inserte iz serija "Biser Bojane 2", "Grupa", "Dug moru", "Delirijum tremens", "Psi laju, vetar nosi 2" i čuti utiske sa snimanja iz prve ruke.

Gledaoci će imati prilke da saznaju šta je to spremio Slavko Beleslin, kako izgledaju rekonstrukcije zločina koji su potresali Srbiju, kako se glumica Mirka Vasiljević snašla u ulozi voditeljke, ko je nova članica ekipe kviza "Ja volim Srbiju" ...

Gosti u studiju: Dragan Mićanović, Aleksandra Radojičić, Anita Mančić, Milica Zarić, Miona Marković, Pavle Mensur, Nela Mihailović, Nenad Heraković, Goran Marković, Ivan Stefanović, Goran Gajić, Jelena Bajić Jočić, Olivera Kovačević, Vladimir Kecmanović, Dragana Kosjerina...

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво