Šta bi posle? (Flešbek)

Šta bi posle? (Flešbek) je autorski projekat poznatog TV lica, Slavka Beleslina, realizovan u koprodukciji Adrenalina i RTS-a, koji nas vraća na zaboravljene događaje koji su izazvali interesovanje cele nacije a čiji epilog nikada nismo saznali. Emisija će se, od 23. septembra, emitovati ponedeljkom na RTS 1 u terminu od 22 časa.

U emisiji Šta bi posle? (Flešbek), na inovatiovan način koji do sada nije viđen na TV ekranima, gledaocima se pruža prilika da se, prateći četiri priče, podsete, saznaju nešto i osvoje nagradu u kvizu koji otkriva šta je epilog događaja i priča ljudi koji su okupirali našu i medijsku pažnju.

"Ova emisija je revolucionarni projekat jer prvi put povezuje televiziju i mobilne telefone. Gledaoci će odmah na TV ekranu videti rezultate svog glasanja i svi ćemo saznati šta Srbija misli o određenoj temi. Možda je i važnije od toga to što ćemo otkriti kako su završeni događaji koji su kroz vesti dodirnuli naše živote, jer se životi aktera vesti nastavljaju i nakon što se reflektori ugase a stare novine vrate na recikažu. Sve su to istiniti događaji kojima smo svedočili i vreme je da saznamo šta se posle dogodilo. I naravno - šta Srbija misli da se dogodilo," naglašava autor emisije Slavko Beleslin.

Pored Slavka Beleslina, svake nedelje u emisiji jedna poznata ličnost otkriće i jednu priču koja je privukla njihovu pažnju, a čiji ishod su želeli da saznaju.

U interaktivnom kviz programu pitaćemo gledaoce da li znaju šta se dogodilo sa nekadašnjim vestima, pričama i njihovim akterima čije smo sudbine danima, čak i nedeljama pratili. Emisija nam kroz flešbekove otkriva odgovor na pitanje - "Šta bi posle"? i tako daje novi život vestima.

Po prvi put, gledaoci će imati prilike da učestvuju u kvizu, slanjem odgovora na pitanja putem besplatne telefonske aplikacije Flešbek, birajući za 30 sekundi jedan od tri ponuđena odgovora. Pobednik svake epizode i dobitnik vredne novčane nagrade biće gledalac koji za najkraće vreme da najviše tačnih odgovora. Najuspešniji takmičar osvojiće 50.000 dinara u svakoj epizodi.

Aplikacija Flešbek biće dostupna besplatno svima sa smart telefonima na app. storovima na dan emitovanja prve epizode. U kvizu mogu da učestvuju samo punoletna lica sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije.

U vreme mnoštva informacija, Flešbek se vraća pričama koje su već imale svoj medijski život i na taj način pruža novi medijski život pričama, događajima i ljudima koji su zagolicali našu pažnju. Pratite emisiju Flešbek putem dva ekrana i saznajte šta se desilo sa akterima nekih od najzanimljivih medijskih priča.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво