Oko magazin: Zeman protiv Kosova

Može li Češka da povuče priznanje Kosova i šta sve povezuje "Koridor mira"?

Volim Srbe i Srbiju, ali ne i Kosovo, poručio predsednik Češke sinoć, odmah po sletanju u Beograd. Neposredno pre dolaska, izjavio je da je priznanje Kosova bilo diplomatska greška i da nijednu zemlju u Evropi ne bi trebalo da vode ratni zločinci. Istu rečenicu Miloš Zeman ponovio je i danas u Beogradu.

Zeman je treći predsednik Češke. I njegov prethodnik, Vaclav Klaus, takođe je bio protvnik nezavisnosti, ali je zato prvi - Vaclav Havel zagovarao bombardovanje naše zemlje 1999.

Alaliziramo odnos čeških predsednika prema Srbiji.

Početkom godine najavljena je izgradnja auto - puta koji treba da poveže Beograd i Sarajevo, a pre nekoliko dana - počeli su pripremni radovi na deonici od Kuzmina do Sremske Rače, gde će preko Save biti izgrađen novi most.

Oko magazin istražuje šta bi sve trebalo da poveže auto - put koji je već stekao naziv "Koridor mira i prijateljstva", da li je trasa do Bijeljine najizvesnija i gde je u svemu tome Banjaluka.

Pogledajte i priču o tome šta nam sve, osim meda, daju pčele.

Oko magazin, RTS1 u 18.20

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво