Balkanskom ulicom - Srđan Ognjanović

Emisija Balkanskom ulicom od ove nedelje počinje da se emituje kao punoletna.

Osamnaestu sezonu obeležiće kao i prethodnih ispovedni intervjui o trenucima sreće i tuge najznačajnijih imena istorije duha ovih prostora. Autorka Vesna Dedić kaže da će ovu sezonu obeležiti sigurno razgovori sa generacijom umetnika koji su bili osnovci u vreme kada je ona počela da snima Balkanskom ulicom, podsećanja na one koji su bili gosti Balkanskom ulicom a napustili ovaj svet kao i priče iz arhive RTS o događajima koji su obeležili onu godinu kada je sagovornik postao punoletan.

"Svesna sam da je emisija za skoro dve decenije postala porodična navika u kućama širom Srbije i dijaspore. Trudiću se da razgovori i ove godine budu emotivni, zabavni ali i poučni. Već je snimljeno nekoliko prvih emisija sa divnim glumcima, sportistima, profesorima i pevačima, gostima su pevali vrhunski muzičari i verujem da će gledaoci uživati pred nedeljni ručak. Pravi 18. rođendan je na Badnji dan i već sam počela pripreme za nekoliko rođendanskih emisija koje će biti emitovane tokom januara."

Prvi gost novog serijala je Srđan Ognjanović direktor Matematičke gimnazije koji je jedan od najmoćnijih ljudi upravo zahvaljujući činjenici da su njegovi bivši đaci najuspešniji naučnici, inženjeri bankari u kompanijama širom sveta. U emisiju će se uključiti i njegovi
bivši učenici iz Nemačke, Amerike i Engleske. Prvi gost osamnaeste sezone je simbolično baš gospodin Ognjanović kao čovek koji je svojim umećem umeo hiljade mladića i devojaka da na najbolji način pripremi za punoletstvo i trenutak kada će sa svojim znanjem otići u svet odraslih.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво