Velika iluzija u Veneciji 2019

Glamur, zvezde i kontroverze na Lidu za sam kraj ovog leta.

Najstariji filmski festival - 76. Venecijanska mostra, sa željom da dominira u završnici ove sezone svetskih festivala A kategorije, bila je ambiciozno postavljen oskarovski predpremijerni štand, pozornica solidnih filmova i glumačkih atrakcija. Na zadovoljstvo filmofila u Srbiji, najbolji naslovi, ovenačni nagradama, naći će se na predstojećim domaćim festivalima, ali i u bioskopima.

U specijalnom izdanju "Velike iluzije u Veneciji" govorimo o podeljenim mišljenjima na temu dobitnika Zlatnog lava, filma "Džoker" i Gran prija - ostvarenja "Optužujem" Romana Polanskog. 

Uz atmosferu sa najstarijeg filmskog festivala na svetu, donosimo ekskluzivne priče i intervjue na temu filmova "Istina" Hirokazua Koreede, "Osinja mreža" Olivjea Asajasa, "Počasni gost" Atoma Egojana, "Glorija Mundi" Robera Gedigijana. Predstavljamo dokumentarce "Skok vere - isterivač đavola" i  "Rodžer Voters: Mi i oni" i drugu sezonu planetarno popularne serije kuće HBO - "Novi Papa" oskarovca Paola Sorentina.

Autor emisije: Sandra Perović

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво