RTS karavan Najlepše narodne pesme: Kosovska Mitrovica

RTS- ov karavan Nalepše narodne pesme ovog četvrtka stiže u Kosovsku Mitrovicu!

Publika će uživati u nesvakidašnjem koncertu koji će biti posvećen i 95. rođendanu najstarijeg medija na Balkanu, Radio Beogradu.

Uz pratnju Narodnog orkestra RTS- a, pod upravom Vlade Panovića nastupiće Snežana Đurišić, Radiša Urošević, Čeda Marković, Danka Stojiljković, Nevena Božović, Ranko Šemić i Jelena Spirić, Katarina Šulkić, kvartet "Luča" i grupa "Medeni mesec".

Voditelji programa biće Bojana Marković, Milena Šiškin, Srđan Ivanović i Nenad Kamidžorac.

Jedanaesti po redu koncert "RTS karavan- Najlepše narodne pesme", biće održan u četvrtak 12. septembra od 21.00 u Kosovskoj Mitrovici a možete ga pratiti iste večeri i na Prvom programu Radio- televizije Srbije od 22 sata. Na Prvom programu Radio Beograda direktan prenos počeće u 21 sat.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво