Košarka: SP, Srbija - Argentina

Košarkaši Srbije su se skorom od četiri pobede i jednog poraza stigli do eliminacione faze svetskog Prvenstva u Kini. Poraz od Španije dobra je opomena pred četvrfinalni duel sa Argentinom, jer sada sledi nokaut faza i popravnog nema.

Poraz od Španije mogao bi da bude i koristan za naše igrače i za stručni štab. Selektor Đorđević je imao priliku da vidi kako ekipa reaguje kada gubi i kada se stiže vođstvo protivnika. Vremena za odmor nema, jer je put do Dogvana bio naporan.

Argentinci su do sada imali lakše protivnike i zabeležili su svih pet pobeda. Veteran Skola je i dalje najbolji igrač, ali i ostali igrači imaju dovoljno iskustva za utakmice, koje odlučuju o osvajačima medalja.

Utakmica počinje u 13 časova. Direktan prenos je na našem Prvom programu, a komentator je Slobodan Šarenac.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво