Brže - film

Vreme provedeno u zatvoru obično utiče na čoveka na jedan od dva moguća načina - ili ga slomi ili ga učini jačim. (Faster, 2010)

Drajvera je desetogodišnja zatvorska kazna učinila jačim. Njegovu snagu nije samo izgradilo vreme, već i želja da osveti ubistvo svog brata koje se dogodilo tokom loše organizovane pljačke banke koja je i dovela do njegovog hapšenja.

Sada, na dan kada izlazi iz zatvora, on je odlučan da se osveti četvorici ljudi koji su odgovorni za ubistvo njegovog brata. Sa spiskom imena i adresa u džepu, on žurno napušta zatvorski krug i kreće u akciju.

Uloge: Dvejn Džonson, Megi Grejs, Bili Bob Tornton, Oliver Džekson-Koen...

Režija: Džordž Tilman Džunior

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво