"Miloš Veliki" put koji spaja Srbiju

Od Obrenovca do Preljine auto-putem, svaki kilometar kamerom. Iz helikoptera, autobusa, automobila i sa samog puta. Sve to u specijalnoj emisiji povodom otvaranja nove deonice auto-puta "Miloš Veliki".

Može li naših 20 kamera, desetine reportera, stotinu članova ekipe da dočara kako izgleda ova saobraćajnica?

Kako izgleda pogled na put sa mostova, nadvožnjaka, iz tunela? A kako iz otvorenog autobusa?

Podsećamo na istorijat izgradnje. Od kada se o ovom putu govori, koliko dugo se najavljuje, koliko puta odlaže? Čemu se posle otvaranja auto-puta nadaju meštani i čelnici opština pored kojih prolazi.

U specijalnoj emisiji "Miloš Veliki", put koji spaja Srbiju idemo na prvu vožnju zajedno sa predsednikom Aleksandrom Vučićem i članovima Vlade.

Stručnjaci podsećaju zbog čega je ova deonica posebna, kako je tunel "Brančić" savladao prirodu i kuda će se, posle Preljine, put nastaviti.

Na auto-putu smo u nedelju 18. avgusta od 15 sati.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво