Pazi mladost

Pazi mladost je ušla u četvrtu sezonu debatovanja, razmene mišljenja, analiziranja različitih situacija i problema. U novom serijalu mladi će imati priliku da izraze svoje mišljenje, stav i iskustva sa vršnjacima kroz razmenu argumenata i logičkog zaključivanja.

Kroz 12 epizoda debatovaće se: o gradovima sa visokom stopom kriminala, o upotrebi sile u odbrani od provalnika, o dobru i zlu u pričama za decu, o umetničkim delima i da li svetski muzeji treba da ih vrate zemljama vlasnicama, o Klubu 27, o redistribuciji sreće u društvu, o partnerskim odnosima, o učenicima i profesorima, o podršci javnih ličnosti političkim kandidatima.

Učesnici debata su debateri Otvorene komunikacije, srednjoškolci i studenti.

Voditelji su Mila Manojlović i Nermin Ahmetović

Emisija je realizovana u saradnji sa Ministarstvom kulture i informisanja Republike Srbije, Fakultetom za poslovne studije i prava-FPSP.

Autor emisije Nermin Ahmetović, Produkcija ARTBEAT

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво