Zovu me Triniti - film

Divlji zapad. Triniti je jedan od najbržih revolveraša svoje generacije i putuje spavajući na ležaju kojeg vuče njegov konj. (Lo chiamavano Trinità, 1970)

Zbog brzine, dobio je nadimak "desna ruka đavola". Stiže u jedan mali gradić i tamo sreće svog krupnijeg brata, Bambina , "leva ruka đavola", koji se u gradu predstavlja kao lokalni šerif kako bi sakrio činjenicu da je pravi šerif u međuvremenu upucan i da tamo čeka svoje saradnike kako bi ukrao nežigosane konje.

U blizini vlada sukob između sebičnog gradonačelnika Harimana, bogatog vlasnika stoke, i miroljubivih mormona koji su se naselili na plodnoj dolini. Hariman unajmljuje razbojnike koji redovno uznemiravaju i terorišu mormone kako bi ih oterali sa zemlje koju Hariman želi da prisvoji za sebe i svoje konje.

Triniti se umeša u sukob i zaljubi u jednu devojku. Uspeva da nagovori nevoljkog Bambina da mu pomogne da odbrani bespomoćne mormone kojima religija zabranjuje nasilje. Triniti, Bambino i njegova dva saradnika kreću da podučavaju mormone. Kada Harimanovi razbojnici ponovno stignu u dolinu, mormoni krenu u ogromnu tuču s njima, uz pomoć i podršku Trinitija i Bambina. Na kraju, Bambino i njegova dva saradnika odlaze prema Kaliforniji. Triniti želi da ostane sa devojkom, ali kada sazna kakav ga život očekuje u mormonskom društvu, beži zajedno sa Bambinom.

Uloge: Terens Hil, Bad Spenser, Farli Grejndžer...

Režija: Enco Barboni

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво