Fudbal: Kv. za LŠ, Helsinki - Crvena zvezda

Posle pobede od 2:0 u Beogradu fudbalere Crvene zvezde očekuje revanš u Finskoj protiv Helsinkija.

Igra i rezultat iz prvog duela pokazali su ko je kvalitetniji rival. Međutim to nije garancija sigurnog prolaska u treće kolo kvalifikacija.

Finci će sigurno pokušati sve da nadoknade minus iz Beograda i naprave iznenađenje. Jedini problem, koji ima trener Beograđana Milojević je lakša povreda Marina.

Ipak forma Pavkova Bena i povratak Degeneka daju dovoljno razloga za optimizam. Svaki drugi ishod osim pobede Crvene zvezde bio bi veliko iznenađenje.

Utakmica u Helsinkiju počinje u 18č.

Direktan prenos je na našem Prvom programu, a komentator je Miloš Krivokapić

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво