Igra smrti

Markus je tajni agent američke obaveštajne službe, ali radi i kao telohranitelj jednog kontroverznog biznismena koji ima prećutnu dozvolu vlasti da radi svoj posao. (Game of Death, 2011)

Njegov kolega, Zander je beskompromisni patriota, koji je uvek strogo na strani zakona.

Posle neuspelog atentata na jednog diplomatu u Detroitu, svi povređeni su smešteni u istu lokalnu bolnicu.

Služba bezbednosti u saradnji sa medicinskim osobljem pokušava na sve moguće načine da zaštiti povređene od eventualnog novog napada nemilosrdnog napadača.

Markus odlazi po zadatku CIA u Detoit, međutim, pred njim se otvara nova dilema. Da li da postupiti po zadatku američke Centralne obaveštajne službe ili da zaštiti lične interese?

Uloge: Vesli Snajps, Gari Danijels, Zoe Bel, Robert Davi...
Režija: Đorđo Serafini

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво