SAT: Test 24č - umor opasniji od pijanstva?

Ekipa emisije SAT nastavlja da iznenađuje svojim jedinstvenim i specijalnim testovima. Kako je vreme putovanja uveliko počelo, odlučili su da testiraju umor.

Po prvi put u regionu, a verovatno i u Evropi, organizovali su test gde 24 časa prate i mere ponašanje vozača kojima nije dozvoljeno da spavaju.

Uz pomoć medicinskog osoblja i posebnih uređaja merili su vreme reakcije, moć zapažanja, ali i vreme ispravljanja greške, što je i najčešći uzrok stradanja.

Videćete kako je Kopaonik dočekao letnju sezonu, a u rubrici Predstavljamo testirali su novi BMW "serije 1".

Urednik i voditelj je Mladen Alvirović.

Repriza emisije je petkom u 14.00 na Drugom programu.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво