Jutarnji program

Letnja sezona je u punom jeku i ako do sada niste rezervisali odmor, postoji mogućnost da to uradite po ceni kao da ste rezervisali u predsezoni- individualnim pretraživanjem i bukiranjem ili last minit ponudom. Koji je najpovoljniji izbor, kako da obezbedimo letovanje na najjeftiniji a ipak siguran način i koje su prednosi ali imanje last minit letovanja.

Na prvi pogled sitni zdravstveni problem, kao što je upala uha, lako može da pokvari letovanje. Ipak, to je najmanja posledica, kako sprečiti a ne lečiti probleme uha, grla i nosa koji mogu da nasatnu tokom leta. Gošća Jutarnjeg programa je dr Ljlijana Banjac specijalista ORL i audiologije u KBC Bežanijska kosa.
 
Ove godine obežavamo dva velika jubileja vezana za ime Milutina Milankovića- 140 godina od rođenja i 110 godina od dolaska na Beogradski Univerzitet, odnosno u Srbiju. Naši gosti su mr Slavko Maksimović i prof. dr Marko Ivetić iz Udruženja Milutin Milanković.
 
Dok gledamo muški vaterpolo, pričaćemo o ženskom. U gostima su nam šampionke Srbije vaterpoliskinje Palilule. Obećale su nam u ovom istom studiju pre par meseci da će ponovo doći, ali sa peharom. Evo, pehar je tu. Sa nama je samo deo ekipe: Teodora Rudić, Mila Gluščević, Anđela Petrović i Kristina Miladinović i trener Filip Pešić. U gostima nam je i Tanja Stevčić, organizator i direktor manifestacije "Belgrade beach waterpolo".
 
Narednog vikenda u Leskovcu počinje sedmi Međunarodni Strings festival i letnja akademija muzike. Trajaće do 27. jula. O posebnosti ovogodišnjeg festivala govoriće, urednik muzičkog programa leskovačkog kulturnog centra Slaviša Stevanović.
 
Voditelji: Sanja Dragićević Babić, Miša Stojiljković
 
Urednici: Zorana Živadinović, Duško Nikolić

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво