Svet na dlanu- Šri Lanka

Jedna od najdugovečnijih i najomiljenijih putopisnih emisija, sa vašim omiljenim svetskim putnikom Slobodanom Mićićem, ovog petka vodi vas u Šri Lanku.

Priča o budizmu i veliki broj budističkih hramova važan je deo putovanja na kome se upoznaje Šri Lanka - zemlja najstarije budističke tradicije koja se i do danas održala kao institucionalna religija pod zaštitom države.

Sveta relikvija Budinog zuba, ali i mnoge druge, danas su mesta poštovanja i hodočašća velike budističke zajednice iz zemlje i iz celog sveta.

Ova priča i još puno drugih čeka vas u novoj epizodi. Dobro došli u "Svet na dlanu" - petak, 18.25, RTS 1.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво