Majstor i Šampita

Jedna tipična gradska priča o mladoj ambicioznoj novinarki koja po svaku cenu hoće da dođe do priče o "maloj privredi i velikoj lovi" i sredovečnom uspešnom majstoru, vlasniku obućarske radnje i večitom zavodniku.

Znajući da je majstor slab prema devojkama, ona ga zavodi. Majstor ukrade devize od svoje žene da bi iznajmio ljubavno gnezdo za sebe i novinarku. Međutim, novinarka slučajno nalazi taj novac, odnosi ga u redakciju kao sumnjiv i sprema se da napiše članak.

Posle niza peripetija, prevara, krađa, zamena, podmetanja, jurnjave kolima i tramvajima gradskim ulicama, sve se razjašnjava u bolnici.

Uloge: Dragomir Bojanić Gidra, Sonja Savić, Nikola Simić, Milutin Karadžić, Velimir Bata Živojinović...

Režija: Svetislav Prelić

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво