Pokradi lopova

Cilj im je da obiju što više sefova i pobegnu kroz iskopan tunel, koji banku povezuje sa napuštenom metro stanicom. (Cien años de perdón, 2016)

Međutim, službenik odnosa sa javnošću predsednika španske Vlade otkriva da su lopovi, ustvari, u potrazi za inkriminišućim podacima o bivšem članu kabineta Gonzalu Sorijanu, koji je pao u komu posle saobraćajne nesreće.

Pravu istinu o cilju pljačke - sefu broj 314, gde su sakrivena škakljiva dokumenta, zna samo Urugvajac. Tako je trebalo i da ostane, da pljačka nije krenula po zlu. Tunel do metroa, planirana odstupnica pljačkaša, biva poplavljen usled obilnih padavina, zbog čega oni ostaju zarobljeni. Novonastala situacija izazvaće nepoverenje i sukob među članovima bande, što će dati odgovor na suštinsko pitanje: "Ko koga ovde potkrada?"

Uloge: Luis Tosar, Rodrigo De la Serna, Raúl Arevaljo, Hoze Koronado...

Režija: Danijel Kalparsoro

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво