Prodata

Kanzas, 1880. godine. Rančer Klej Trevis, nakon tragične smrti sina i nestanka njegove ćerke, od srećno oženjenog oca dvoje dece iznenada postaje čovek koji kreće u misiju. (Traded, 2016)

On odlučuje da bezbedno dovede svoju ćerku nazad kući i zaštititi ono što je preostalo od njegove porodice. Napušta svoj mirni ranč i odlazi u Vičitu, a zatim u Dadž Siti, prateći zlog vlasnika bordela, LaVoija, a sve uz pomoć neobičnog saputnika, Bilija.

Oni će zajedno pokušati da unište LaVoleija i njegove pristalice i da spasu Klejovu ćerku...

Uloge: Kris Kristoferson, Majkl Pare, Traj Atkins, Tom Sajzmor...

Režija: Timoti Vudvard Džunior

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво