Trinaest

Dvadesetogodišnjak koji voli da poštuje pravila prima tajanstveni set instrukcija koje ga vode na put sa kog se možda nikada neće vratiti. (13 Tzameti, 2005)

Sebastijan dolazi u posed vozne karte i misterioznog seta instrukcija. Iako nije siguran tačno kakva ga sudbina čeka kada stigne na svoje odredište, jedno je sigurno: ove stvari nisu bile namenjene njemu.

Međutim, pošto mu je dosadio njegov beznačajni život i već dugo žudi za nečim novim, Sebastijan odlučuje da se ukrca na odlazeći voz i preduzima svoje prve smele korake u nepoznatu budućnost.

Ali svet može biti okrutno mesto koje ne oprašta i ispunjeno je bezosećajnim ljudima kojima ljudski život znači malo više od izgubljene opklade, a ako Sebastijan želi na ovom putu da sačuva glavu, mora će da se uzda u sebe i pomoli da je sreća na njegovoj strani.

Uloge: Džordž Babluani, Aurelijen Rekoing, Paskal Bongard...

Režija: Gela Babluani

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се