Zločin na talasima

Inspirisan istoimenim hitom iz 1991, "Zločin na talasima" je priča koja podseća na modernu verziju Robina Huda, a na velika nam platna donosi neverovatne poduhvate najboljih svetskih sportista ekstremnih sportova i sadrži neke od najizazovnijih akrobacija ikada snimljenih! (Point Break, 2015)

Mladi FBI agent se ubacuje u tim ekstremnih sportista za koje sumnja da stoje iza niza neverovatnih, sofisticiranih korporativnih pljački. Na tajnom zadatku zbog kojeg mu je život u opasnosti pokušava da dokaže da su ti sportisti osmislili zapanjujuća krivična dela kojima uništavaju finansijska tržišta sveta.

Ovo izvanredno filmsko delo snimano je na četiri kontinenta: u Severnoj i Južnoj Americi, Evropi i Aziji, a prikazuje zastrašujuće scene ekstremnih sportova, koje uključuju snoubording, slobodno penjanje, letenje u odelu, motokros i surfovanje na 20 metara visokim talasima!

Uloge: Luk Brejsi, Edgar Ramirez, Tereza Palmer, Bodžez Kristofer...
Režija: Erikson Kor

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво